top of page

Lähde mukaan rakentamaan parempaa huomista

Etsimme kumppaneita skaalaamaan bisneksemme Japaniin, Kiinaan ja muille kansainvälisille markkinoille. 

Japani on ottamassa käyttöön suomalaista neuvolajärjestelmää maanlaajuistesti. Layetten tavoite on olla osana tätä uudistusta. Layette-applikaatio on käännetty ja beta-testattu Japanissa.  


"Healthy China 2030" -projektin mukaisesti Kiina haluaa vähentää radikaalisti äitien ja imeväisten kuolleisuutta maassa. Layette haluaa auttaa tavoitteen saavuttamisessa ja on jo käynyt neuvotteluja paikallisten tahojen kanssa.

  • Mainostajille Layette tarjoaa kohdennetun markkinointikanavan.

 

  • Vanhemmille Layette tarjoaa Virtuaalineuvola -palvelun, joka mahdollistaa omaseurannan sovelluksen sisäisten ostojen myötä.
     

  • Terveydenhuollon palveluntarjoajille ja valtioille Layette on lisensoitavissa oleva digitaalinen työkalu, joka tukee kansallisten tavoitteiden saavuttamista ja äiti- ja lapsikuolleisuuden vähentämistä.

Kolme asiakassegmenttiä

Vaikuttavuussijoittaminen

Vaikuttavuussijoittamisessa yhdistyvät tuotto ja yhteiskunnallinen hyöty. 

Vaikuttavuussijoittaminen on noussut yhä merkittävämmäksi sijoittamisen muodoksi ja siksi olemmekin erityisen kiitollisia ja ylpeitä saadessamme tarjota tämän upean sijoitusmahdollisuuden Layetteen.


Sijoittamalla Layetteen, autat ratkaisemaan YK:n tunnistamia maailman keskeisimpiä ongelmia. Pyrimme aktiivisesti edistämään YK:n kestävän kehityksen tavoitteita (SDG).

Niittytausta Bambilla.jpg

WE ARE THAT BABY UNICORN

YOU ARE LOOKING FOR!

bottom of page